به گزارش «پیغام»؛ سرهنگ مهدی قاسمی اظهارداشت: عموم مدارس با مدیریت معلمان، اقدام به ایجاد گروه یا کانال در یکی از شبکههای اجتماعی کرده و فایلهای آموزشی را برای اطلاع والدین دانشآموزان، در آن بستر فضای مجازی منتشر و اعلام کنند.
وی بیان کرد: پس از نصب نرم افزار شاد، گزینه ورود به مدرسه من و سپس ورود به کلاس من را انتخاب و اگر دانشآموزی ورودی جدید باشد باید برابر توضیحهای ارائه شده توسط معلم اقدام به احراز هویت کند.
قاسمی ادامه داد: دانشآموزان پایههای قبلی که در گذشته احراز هویت شدند نیز در ادامه عضو گروهی میشوند که مدیر گروه، همان معلم دانشآموز در آن سال تحصیلی است.
وی اظهار داشت: همچنین دانشآموزان برای نصب و به روزرسانی اپلیکیشن شاد به طور حتم به سایت وزارت آموزش و پرورش به آدرس اینترنتی https://www.medu.ir یا آدرسهای اینترنتی که از طریق مدرسه یا معلم مربوطه اطلاعرسانی میشود، مراجعه کنند.
قاسمی ادامه داد: برای پیشگیری از آسیبهای احتمالی باید از ارائه اطلاعات هویتی به افراد غیر یا وارد شدن به لینکهای تبلیغ شده در فضای مجازی که از معتبر بودن منبع آن اطمینان ندارند، خودداری کنند.
قاسمی گفت: برای نصب نرم افزار یا سامانه شاد نیاز به پرداخت وجه نیست و چنانچه دانشآموزان از تبلت یا گوشی هوشمند اندروید استفاده میکند، سادهترین کار برای مدیریت دسترسی و نظارت بر کودک در فضای مجازی، استفاده از ابزار Google Family Link است.
وی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشکوک در فضای مجازی به سایت پلیس فتا به آدرس الکترونیکی www.cyberpolice.ir مراجعه و موضوع را در قسمت گزارشهای مردمی ثبت کنند.

منبع:
پایگاه خبری تحلیلی پیغام
لینک مستقیم :
http://peigham.ir/shownews.aspx?id=117480