کد خبر : 115370       تاریخ : 1399/04/05 13:46:15
توجه به نکات بهداشتی مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا

توجه به نکات بهداشتی مراقبت از بیماران مبتلا به کرونا

پیغام: مدیرپرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: لازمه مراقبت از بیماران مبتلا به ویروس کووید ۱۹ ، توجه به نکته‌های بهداشتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش «پیغام»؛ عبدالرسول عباسی  در این باره افزود: افراد بالای ۶۵ سال و دارای بیماری زمینه‌ای مانند فشار خون، قندخون، دیابت و کسانی که طولانی مدت آسپرین مصرف می‌کنند باید در حد امکان در یک اتاق مجزا دارای پنجره و تهویه نگهداری شوند و اگر امکان جداسازی در یک اتاق مجزا وجود ندارد به طور حتم فاصله دومتری با فرد بیمار و استفاده از ماسک رعایت شود.

وی ادامه داد: استفاده حداقل روزانه هشت لیوان آب (آب میوه، آب گوشت یا آب مرغ)، مصرف سبزی‌هایی با برگ سبز تیره مانند کاهو، استفاده از میوه‌های دارای ویتامین سی مثل پرتقال ومیوه‌های فصل  و مصرف آجیل دوبار در روز دربرنامه غذایی این افراد قرار بگیرد.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: از مصرف غذاهای چرب، پیتزا، غذاهای فرآوری شده، ترشی، سرکه، شیر و ماست البته به غیر از لبنیات پروبیوتیک پرهیز شود و سه بار در روز غرغره با  آب ولرم و نمک به ویژه قبل از خواب انجام شود.

وی بیان کرد: اگر قرار است از افراد سالمند نگهداری شود دوبار در روز درجه حرارت خود را اندازه‌گیری تا در صورت ابتلا به کرونا سالخوردگان را مبتلا نکنیم.

عباسی یادآورشد: اگر کودک مبتلا به کرونا دارید نباید برای نگهداری  از این کودکان از سالمندان استفاده کرد، زیرا احتمال انتقال بیماری به آن‌ها وجود دارد.

مدیر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سرویس بهداشتی افراد مبتلا به کرونا درصورت امکان باید مجزا باشد و اگر این امکان فراهم نیست باید فاصله استفاده از سرویس بهداشتی برای دیگر افراد ۲ ساعت بعد باشد و پس از هربار استفاده، سرویس بهداشتی با آب ژاول یک به ۱۰ ضدعفونی شود.

وی عنوان کرد: باتوجه به این که زباله‌های بیماران کرونایی نیز عفونی هستند ابتدا باید ۷۲ ساعت در یک مکان نگهداری شده و سپس دفن شوند تا احتمال انتقال عفونت به حداقل برسد.

 


  منبع: پایگاه خبری تحلیلی پیغام
       لینک مستقیم   :   http://peigham.ir/shownews.aspx?id=115370

نظـــرات شمـــا